ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλίες από τη Εναρκτήρια Εκδήλωση της Εκστρατείας

Την εκστρατεία ενημέρωσης για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων παρουσίασε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) στις 16 Μαΐου. Ο καθηγητής Γιάννης Τούντας, Πρόεδρος του ΕΟΦ, ανακοίνωσε τους σκοπούς και τις δράσεις της εκστρατείας για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων ζητώντας παράλληλα την υποστήριξη και τη συμβολή των επιστημονικών εταιρειών, φορέων της Υγείας και των κοινωνικών εταίρων. Στην Εναρκτήρια Εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης, οι καταχωρήσεις, τα σποτ (τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, web), η ιστοσελίδα της εκστρατείας και άλλα υλικά.

1_I_Tountas-3

Παρουσίαση της εκστρατείας ενημέρωσης για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων

O Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εγκαινίασε την Πέμπτη 16 Μαΐου εκστρατεία ενημέρωσης για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων, η οποία απευθύνεται τόσο στο κοινό, όσο και στους επαγγελματίες της υγείας. Την εκστρατεία και τις δράσεις της παρουσίασε στις επιστημονικές εταιρείες και φορείς του τομέα της Υγείας, ζητώντας παράλληλα την υποστήριξή και τη συμβολή όλων των κοινωνικών εταίρων, ο καθηγητής Γιάννης Τούντας, Πρόεδρος του ΕΟΦ.

Δωρεάν ιατρική φροντίδα σε απόρους, ανασφάλιστους και ευπαθείς ομάδες του Ν. Αττικής από εθελοντές του προγράμματος ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ

Αθήνα, 16 Απριλίου 2013. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία καθηγητών της Ιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ. Ιατροί, οδοντίατροι και άλλοι επαγγελματίες της υγείας προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους δωρεάν σε άνεργους, άπορους, ανασφάλιστους και ευπαθείς συμπολίτες μας του λεκανοπεδίου Αττικής.

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά, τόσο την

Περισσότερα